werkteam - ZSM

werkteam

de stichting
De stuurgroep van de Zeeuwse Stichting Maatwerk heeft haar uitvoerende taken verwoord in een werkagenda voor het werkteam.
lid werkteam

Arjan Jobse
Eén dag per week is Arjan in functie als lid van het werkteam van de Zeeuwse Stichting Maatwerk. Verder werkt hij om de week drie of vier dagen als stagedocent op praktijkschool Het Bolwerk in Middelburg.

06 2096 1115

Jack van Nieuwenhuijzen
Twee dagen in de week is Jack werkteamlid bij de Zeeuwse Stichting Maatwerk.
Verder werkt hij drie dagen per week als stagebegeleider/job-coach op praktijkschool De Wissel in Goes.
oud coördinator
lid werkteam

Karel Kerckhaert
Van 2014 tot 1 juni 2018 was Karel Kerckhaert coördinator van de Zeeuwse Stichting Maatwerk. Hij was het gezicht, de motor en hét contact van de stichting.

Alles heeft zijn tijd. Karel heeft ervoor gekozen deze functie neer te leggen en zijn taken over te dragen aan het werkteam.
ZSM is Karel veel dank verschuldigd en wenst hem nog vele gezonde en gelukkige jaren.

Aart Jobse
Naast zijn twee dagen als lid van het werkteam Zeeuwse Stichting Maatwerk is Aart voor twee dagen per week stagebegeleider van de VSO-afdeling De Wingerd in Terneuzen.

06 2059 7331