partners - diversen - ZSM

Ga naar de inhoud

partners - diversen

partners

Wilt u op deze pagina een link naar úw organisatie, meldt u dan HIER aan.

Orionis Walcheren is een Gemeenschappelijke Regeling van de gemeenten Middelburg, Veere en Vlissingen. Wij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van de Participatiewet en aanverwante wet- en regelgeving, schuldhulpverlening en het minimabeleid op Walcheren. Wij begeleiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar (zo regulier mogelijk) werk. Waar nodig bieden we (tijdelijk) inkomenssteun en/of schuldhulpdienstverlening.
Aangenaam, wij zijn ZeeuwsWerk!

U heeft vast wel iets gehoord over de Banenafspraak en de Participatiewet, maar weet niet precies wat dit voor uw bedrijf of  organisatie betekent. Of u heeft al besloten dat u in uw bedrijf een kans wilt geven aan mensen met een arbeidsbeperking, maar zoekt een manier om daarmee te beginnen. Werkgevers en overheden  hebben beloofd te zorgen voor 125.000 werkplekken voor mensen met een arbeidsbeperking. Dit noemen we de Banenafspraak. die is vastgelegd in de Participatiewet. Samen zetten we ons hiervoor in omdat we willen dat iedereen in Nederland mee kan doen.
GR de Bevelanden - afdeling WIZ staat voor Werk, Inkomen en Zorg. De afdeling WIZ werkt voor de gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beveland en Reimerswaal. Dit doen we vanuit de gemeenschappelijke regeling de Bevelanden. De afdeling is gevestigd in het Stadskantoor in Goes.


Wij zijn een advies- en trainingsbureau voor alles wat te maken heeft met opbrengstgericht onderwijs en arbeidstoeleiding. Wat dat ‘alles’ is, vertellen we je graag verder op onze website.
Is deze informatie nog niet genoeg? Dan komen wij graag bij je langs om onder het genot van een kop koffie kennis te maken of door te praten.
Begeleidt ZSM.

Directeur en contactpersoon:
Patrick Hallink
06 – 22 01 12 70
info@edunova.nl
RBL's pakken schoolverzuim aan en voorkomen voortijdige schooluitval waardoor het makkelijker is om mee te kunnen doen in de maatschappij. Ze helpen jongeren, ouders en scholen bij het oplossen van problemen die een succesvolle schoolcarrière belemmeren. Daarnaast verzorgen zij de uitvoering van het Leerlingenvervoer en het Jongerenloket.


De regering wil met de arbeidsmartktregio's de regionale samenwerking tussen gemeen-ten, werknemers- en werkgeversorganisaties en het UWV bevorderen. Ook het onderwijs is een belangrijke schakel. Zeeland is 1 van de 35 arbeidsmarktregio's in Nederland; Goes is hiervan centrumgemeente.
Het WerkServicePunt Zeeuws-Vlaanderen is het startpunt op de Zeeuws-Vlaamse arbeidsmarkt. Zowel voor werkgevers die op zoek zijn naar geschikte medewerkers als voor werkzoekenden die toe zijn aan een (nieuwe) uitdaging.
Het WerkServicePunt Zeeuws-Vlaanderen vormt met nadruk het begin. Hier worden contacten gelegd, mogelijkheden op de arbeidsmarkt verstrekt, mensen of vacatures voorgesteld en eventuele subsidiemogelijkheden aangeboden.
Het is aan u om van deze contacten een succes te maken. Werkgevers en werknemers maken het immers samen.
Terug naar de inhoud