werkteam - ZSM

werkteam

de stichting
De stuurgroep van de Zeeuwse Stichting Maatwerk heeft haar uitvoerende taken verwoord in een werkagenda voor het werkteam.
coördinator
lid werkteam
Karel Kerckhaert
Sinds begin 2014 is Karel coördinator van ZSM.Tot zijn pensionering was hij directeur van de Praktijkschool Hulst. In die functie was hij een van de eerste in Nederland die ESF-gelden in het onderwijs inzette.

Jack van Nieuwenhuijzen
Twee dagen in de week is Jack werkteamlid bij de Zeeuwse Stichting Maatwerk.
Verder werkt hij drie dagen per week als stagebegeleider/job-coach op praktijkschool De Wissel in Goes.

lid werkteam

Arjan Jobse
Eén dag per week is Arjan in functie als lid van het werkteam van de Zeeuwse Stichting Maatwerk. Verder werkt hij om de week drie of vier dagen als stagedocent op praktijkschool Het Bolwerk in Middelburg.
06 2096 1115

Aart Jobse
Naast zijn twee dagen als lid van het werkteam Zeeuwse Stichting Maatwerk is Aart voor twee dagen per week stagebegeleider van de VSO-afdeling De Wingerd in Terneuzen.
06 2059 7331